Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Laroo Houtwerken

Houtzagerij

We hebben een kleine exclusieve houtzagerij. Wij zagen en verzagen op maat. We leveren planken en palen en kunnen het hout ook bij je bezorgen.

De spil van het bedrijf is de "Woodmizer", een mobiele lintzaag. Op het erf bij de werkplaats in Egmond-Binnen zaagt Joris van stammen zijn eigen balken en planken. 

Het gezaagde hout wordt opgelat om aan de wind te drogen, daarna gaan de stapels metershoog de kapschuur in. Afhankelijk van de houtsoort zijn de planken na een half jaar tot twee jaar winddroog. 

Met de Woodmizer kan ook op locatie worden gezaagd.

 
 

Boomverzorging

De passie voor hout en bomen zit diep geworteld. Wij zijn in het bezit van het European Tree Worker certificaat en zijn kundig in het onderhouden en verzorgen van bomen. Met oog voor omgeving en natuur.

Wij werken voor zowel particulieren als  bedrijven en semi-overheid.

Tevens is Laroo Houtwerken boomconsulent en bouwveiligheids controleur

Aannemerij houtwerken

Geen zin of tijd om zelf te klussen?

Wat betreft timmerwerkzaamheden door Laroo Houtwerken zijn er legio mogelijkheden.

Zoekt je iemand voor timmerwerkzaamheden in of rond uw woning? Zoek dan niet verder. Geef uw wensen door, en samen met u gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  • Carport / overkapping plaatsen voor uw auto, caravan of camper
  • Schutting plaatsen
  • Tuinhuis plaatsen
  • Veranda plaasten
  • Terrasoverkapping plaatsen

We kunnen je eigen boom kappen, verzagen en het hout gebruiken om er iets van te maken dat je graag wil hebben.

 
Copyright © 2023 Laroo Houtwerken
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren